ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΑΡΑ

Πτυχιούχος Καθηγήτρια Χορού, αναγνωρισμένη από το Υπoυργείο Πολιτισμού

Με σπουδές βασισμένες τόσο στο Αγγλικό σύστημα (Royal Academy of Dancing) αλλά και στο Ρωσικό (Ανωτέρα Επαγγελματική Σχολή Μοριάνωβ), η Άννα Μαρία Λογαρά έβαλε τα πρώτα «γερά θεμέλια» για τη σταδιοδρομία της στο χορό.

Ως επαγγελματίας, που έχει καταγράψει τουλάχιστον 30 χρόνια στο χώρο, έχει εργαστεί ως καθηγήτρια κλασσικού μπαλέτου, μοντέρνου χορού και jazz.

Παράλληλα, είχε πάντα ενεργό παρουσία και ως χορεύτρια σε παραστάσεις κλασσικού μπαλέτου, καθώς επίσης και σε μοντέρνα σχήματα με διακεκριμένους συνεργάτες, όπως ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Karolli, ο Βαγγέλης Σειλινός. Ξεχωριστή επαγγελματική εμπειρία αποτέλεσε η συνεργασία της με το Σάκη Ρουβά.

Έχοντας εδραιώσει την αξία της στο χώρο, η Άννα Μαρία Λογαρά εργάστηκε τα τελευταία χρόνια ως χορογράφος σε θεατρικές παραστάσεις και μιούζικαλ, και ως εξετάστρια χορού σε αναγνωρισμένες σχολές μπαλέτου.

Η δημιουργία του χώρου “Anne Marie Dance” ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο της επαγγελματικής της πορείας, με στόχο να περάσουν η αγάπη της για το χορό, οι γνώσεις και οι εμπειρίες της στις επόμενες γενιές…

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΑΡΑ

Anne Marie Dance

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΑΡΑ

Anne Marie Dance

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΑΡΑ

Anne Marie Dance